glömt användarnamn/lösenord?
Att leva i styvfamilj
Startsidan » Artiklar » Styvmorsviolen behöver dig!

Styvmorsviolen behöver dig!

Kategori: Artiklar, Medlemsbrev Komentera

Vi är i akut behov av nya styrelseledamöter, framför allt en ordförande. Föreningen Styvmorsviolen har 802 medlemmar som hela tiden blir fler, men utan styrelse kan inte föreningen finnas kvar. Om föreningen läggs ned kommer hemsidan med forum och experter att försvinna. Vi behöver nya krafter! Vi har i nuläget en kassör och några engagerade styrelseledamöter, men behöver fler och en ordförande.

I mars hålls årsmöte och då kommer vi att behöva diskutera föreningen och hemsidans existens och fatta beslut om nedläggning eller fortsättning. I januari pensioneras vår fantastiska familjeterapeut Ingegerd Gavelin. Vi avvaktar med att värva någon ny expert tills vi vet om föreningen blir kvar.

Trots många medlemmar har vi haft svårt att hitta nya personer till föreningen styrelse. Den har krympt mer och mer. Vi få engagerade har har efter bästa förmåga gjort det som behövts för att hålla hemsidan, forumet och experterna igång. Någon energi för att som tidigare driva projekt, politik eller annat har inte funnits.

Brinner du för styvfamiljen? Tycker du att föreningen behövs? Som styrelsemedlem har du alla möjligheter att driva frågor och åsikter från en stark plattform. Din glöd behövs!

Hur arbetet i styrelsen bedrivs bestämmer vi tillsammans. Det finns inga måsten, utan det viktiga är att du vill hålla föreningen levande.

Styvmorsviolens vision sedan grundandet 1999 har varit att kämpa för styvfamiljens plats i samhället. Vi hoppas att det bland er medlemmar finns eldsjälar som vill driva den visionen vidare. Om du kan tänka dig att gå med i styrelsen eller vill veta mer om styrelsearbetet, maila till styrelsen@styvmorsviolen.se

Vi som sitter i styrelsen idag vill gärna se föreningen leva vidare och är självklart beredda att hjälpa nya frivilliga att komma in i styrelsearbetet.

Till våren håller vi årsmöte om föreningens framtid som alla medlemmar är varmt välkomna att vara med på. Mötet kommer att hållas på ett nätforum och annonseras i god tid på vår hemsida och Facebook.

Skriv till oss direkt styrelsen@styvmorsviolen.se eller använd kontaktsidan:

kontaktformuläret

http://styvmorsviolen.se/omoss/kontakt/

Med vänlig hälsning

En styrelse som ser fram emot nya krafter.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kommentera.


Fler artiklar från samma kategori

Länk till årsmötet

http://styvmorsviolen.se/smvchat/

Inför årsmötet ur stadgarna

det är två punkter som kommer att avhandlas föreningens nedläggning hemsidans framtid – om man anser att denna till delar ska bevaras bör man delta på årsmötet och rösta om frågan. Alternativt ge sin fullmakt att rösta i frågan till någon som deltar. Nedan är årsmötets dagordning som regleras av stadgarna. Samt vad som gäller […]

Årsmöte och nedläggning

Klockan 20.00  den 24/3-2016 hålls årsmötet i vår årsmöteschatt! http://styvmorsviolen.se/smvchat/ Den hittar ni genom att logga in som vanligt uppe till höger, gå till Forum och in under Styrelsearbete. http://styvmorsviolen.se/forum/styrelsearbete Då kommer föreningen att läggas ner (eftersom vi inte har en styrelse) Alla handlingar kommer att finnas på denna länk tre veckor innan mötet http://styvmorsviolen.se/omoss/foreningsarbete/ Välkomna!

Nedläggning av föreningen

Den 11/2 fattades beslut om nedläggning av föreningen styvmorsviolen. Nästa beslut om nedläggning tas på årsmötet i mars. Styrelsen har påbörjat processen med nedläggning. Information kommer att läggas upp på hemsidan inför detta möte.

Kallelse till extrastämma med anledning av nedläggning av föreningen Styvmorsviolen

Den 11/2 kl 20.00 bjuds föreningens medlemmar in till en extrastämma med anledning av nedläggning av föreningen Styvmorsviolen. Nedläggning kommer då att diskuteras och ett beslut fattas , ordinarie styrelse håller i mötet. Medlemmar som önskar inkomma med motioner eller synpunkter gör detta två veckor innan mötet, då också dagordningen publiceras på hemsidan.Mötet sker på […]

En harmonisk skiljsmässa

Ett intressant och lärorikt radioinslag om hur man kan skiljas på ett gott sätt. Klicka för att lyssna på SR programmet Kropp och Själ.      

Så överlever du julen som nyskild förälder

Jenny Klefbom i TV4 om detta

Pusseljul

Att fira jul eller andra högtider innebär för de flesta en viss anspänning. Kul med jul, visst, men också stress. Över saker som ska hinnas med. Över stämning som uteblir. Över annat som inte blir som det var tänkt. Julen kommer med förväntningar och med förväntningar kommer alltid en risk att bli besviken. Till styvfamiljens […]

Styvmorsviolen behöver dig!

Vi är i akut behov av nya styrelseledamöter, framför allt en ordförande. Föreningen Styvmorsviolen har 802 medlemmar som hela tiden blir fler, men utan styrelse kan inte föreningen finnas kvar. Om föreningen läggs ned kommer hemsidan med forum och experter att försvinna. Vi behöver nya krafter! Vi har i nuläget en kassör och några engagerade […]

En fin advent önskas alla 800 (!) violer

Hej på er! I vår expertfunktion finns nu igen några nya svar. Vi har också lagt upp en bra video om vårdnadstvister med Jenny Klefbom i tv4. Bästa hälsningar Styrelsen